Onze Diensten

ComputerLessen

MITcomputertechniek geeft computerles. Deze lessen zijn bedoeld om de computer of de telefoon beter te leren kennen en te gebruiken. De lessen kenmerken zich tot het gebruik van de elektronica maar ook het begrijpen van de elektronica en zo te begrijpen wat er precies gebeurd. De lessen zijn met maximaal 10 personen om zo de persoonlijke aandacht voor iedereen te garanderen. De eerst volgende computerles zal plaats vinden op 28 september 2019. Er zal een beginnerscursus en een gevorderde cursus zijn, bij de beginnerscursus is geen voorkennis nodig, iedereen is welkom. In principe wordt er verwacht dat je je eigen laptop meeneemt zodat je in je eigen omgeving kan leren, maar indien je deze niet hebt kan er altijd een gebruikt worden tijdens de lessen. Neem snel contact op om ook mee te doen!   

Computer Samenstellen

Computers worden opgebouwd uit losse componenten. Deze componenten worden naar wens van de klant geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat u een systeem op maat krijgt en niet te veel betaalt. Dit kan een “huis, tuin en keuken” pc zijn, maar kan ook een game pc. Wij zullen de computer vervaardigen naar uw wens en budget. Verder zorgen wij ervoor dat de computer volledig gebruiksklaar is, zodat u geen zorgen hoeft te maken over de installatie of de overdracht van gegevens van uw oude pc.

 

Website Maken

Juiste ontwerp en creatie van een website is belangrijk om het goede publiek te trekken. Evenals is het belangrijk dat men op de site blijft, hiervoor dient deze er netjes uit te zien en is het belangrijk dat deze duidelijk en overzichtelijk is. Om er voor te zorgen dat u een geschikte nette website heeft , wordt er bij MITcomputertechniek een website creatie aanbod aangereikt. Wij zorgen ervoor dat u een nette website krijgt die voldoet aan uw eisen.

 

Als u een elektronicaprobleem heeft lossen wij dat voor u op.

mitcomputertechniek@gmail.com
0610689972