Website Maken

Uw website uw eisen

Een website maken is  altijd met een hoofdreden: het juiste publiek trekken. Om er voor te zorgen dat dit doel bereikt wordt gaat MITcomputertechniek met u om de tafel om te bekijken wat u precies zoekt in een website, in onze doelgroep omgeving Zeeuws-Vlaanderen met de focus op Hulst en Terneuzen. Wij zullen de realisatie weerleggen en kijken of deze voldoet aan de door u gestelde eisen en voldoet aan het juiste publiek. Afhankelijk van uw eisen starten de prijzen van het realiseren van een site vanaf 400 euro, dit is puur een indicatie en kan per site verschillen. Dit bedrag is compleet en alles is inbegrepen er komen geen extra kosten bij het realiseren van uw site.  

Wij vinden het belangrijk dat uw website er verzorgt en netjes uitziet, in overleg met u zullen wij er voor zorgen dat uw website naar uw verwachting er netjes en verzorgt uitziet. 

Om het juiste publiek te trekken dient men uw site goed via google te vinden te zijn, wij zorgen ervoor dat uw site netjes te vinden zal zijn op google voor uw publiek.

Wij vinden het belangrijk dat u zelf de mogelijkheid heeft de controle van de site na de creatie over te nemen, daarom zullen wij er alles aan doen dat deze voor u gebruiksvriendelijk is. Indien u dit wilt natuurlijk!

Als u voor ons kiest regelen wij alles, de creatie, domeinregistratie, en het hosten van uw site.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van websites die wij al eerder gemaakt hebben, buiten onze eigen site:

Vossenrijck

Stichtingdekerkinklooster

Vlaschaard

Paneltec

Worldtaxsystem

Swem

Vrijheideendracht

Mensen die u voor gingen

Volg ons!
mitcomputertechniek@gmail.com
0610689972